Home Event Marlene Dietrich: pet tačaka optužnice
Loading Events

« All Events

Ovo dešavanje je prošlo

Marlene Dietrich: pet tačaka optužnice

3 Januara @ 7:30 pm - 4 Januara @ 9:30 pm

Narodno pozorište Sarajevo za sve ljubitelje teatarske umjetnosti za prvi mjesec nove godine pripremilo je vrhunski dramski, operni i baletni program. Pa tako, zbog izuzetno velikog interesovanja publike, u novu godinu ulazimo sa hit predstavom Harisa Pašovića „Marlene Dietrich: pet tačaka optužnice“, koja će biti izvedena u dva termina i to: u srijedu 3. i u četvrtak 4. januara 2024. godine sa početkom u 19:30 sati.

U naslovnoj ulozi Marlene Dietrich gledat ćemo jednu od najboljih glumica u regionu Mirjanu Karanović. Pored Mirjane u predstavi igraju Mona Muratović, Elmir Krivalić i Enes Salković.

“Marlene Dietrich: pet tačaka optužnice” autora i režisera Harisa Pašovića rađena je u koprodukciji Narodnog pozorišta Sarajevo, Mittelfesta Cividale u saradnji sa BNP Zenica.

Napominjemo publiku, da zbog nadolazećih praznika blagajna NPS neće raditi od 30. decembra do 3. januara, te da se ulaznice za dramsku predstavu „Marlene Dietrich: pet tačaka optužnice“ mogu rezervisati putem web stranice www.nps.ba.

Preuzimanje ulaznica moguće je izvršiti na dan izvođenja predstava „Marlene Dietrich: pet tačaka optužnice“ 3. i 4. januara.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DnVXYq6VnIg

Please follow and like us:

Detalji

Start:
3 Januara @ 7:30 pm
End:
4 Januara @ 9:30 pm
Kategorija: