Home Event Fest.033
Loading Events

« All Events

Ovo dešavanje je prošlo

Fest.033

11 Septembra @ 9:00 pm - 11:30 pm

Datum: 11/09

Mjesto: BIJELA TABIJA, Sarajevo

 

Spektakularni kraj ljeta: Fest.033 11. septembra na Bijeloj tabiji, nastupit će i Burak Yeter

 

Fest.033 za drugu sedmicu septembra u Sarajevu najavljuje prvo izdanje ovog festivala, koji će ove godine, tokom samo jednog dana trajanja, napraviti uvertiru za muzički događaj koji će se od iduće godine održavati u Sarajevu u trajanju od 3 dana.

 

Ovogodišnji headliner je poznati turski producent i DJ, sa adresom u Amsterdamu, Burak Yeter, a prije njega na sceni će se pojaviti mnogi domaći DJ-evi i izvođači. Sa scene će se izmjenjivati zvuci elektronske i tehno muzike, ali i domaćeg rapa.

 

Zabava na jedinstvenoj lokaciji u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, na Bijeloj tabiji, počinje u subotu 11. septembra, od 20 sati. Headliner, Burak Yeter će nastupati od ponoći, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati, s obzirom da će poslije nastupa turskog DJ-a uslijediti afterparty.

 

Karte za ovaj jednodnevni festival su u prodaji u sistemu kupikartu.ba od 25.8. Cijena regularne ulaznice je 10,00 KM, a VIP ulaznice 25,00 KM. VIP ulaznica uključuje korištenje posebne VIP zone te pogodnosti pri kupovini pića.

 

Karte će u zavisnosti od dostupnosti, biti moguće kupiti i na ulazu na dana događaja.

 

Fest.033 će svojim jednodnevnim lineup-om prirediti spektakularnu završnicu ljetne zabaave u Sarajevu ali ujedno i najaviti jedan jedinstveni muzički festival koji će od 2022. godine se održavati na Bijeloj Tabiji i trajat će 3 dana. Posebnost ovog festivala je i sama lokacija održavanja – Bijela tabija. Organizatori će uz podršku sponzora i lokalnih partnera učiniti sve da upravo ova lokacija sa sigurnosnog aspekta bude spremna da primi veliki broj posjetilaca.

Please follow and like us:

Detalji

Datum:
11 Septembra
Vrijeme:
9:00 pm - 11:30 pm
Kategorija:

Objavio

Visit Sarajevo
Phone:
+387 33 252 000
Website:
www.visitsarajevo.ba